Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allt för byn har hittat nya ansikten

/

I förra veckan publicerade LT en artikel där vi undrade vart Allt för byn i Hammarstrand tagit vägen. I går gavs svar på tal: Gruppen har i en ny tappning repeterat.

Annons
LT har visserligen för någon månad sedan på nyhetsplats rapporterat om hur projektet i stället för att lägga ner gjort ett nytänk och ersatt fyra av de tio männen som lämnat ensemblen med tre kvinnor, men därefter har det mycket riktigt varit väldigt tyst.
Ända fram till nu.
Originalupplagan av gruppen skrev i går, på julskyltningseftermiddagen, lokal nöjeshistoria när de med Janne Karlssons bilverkstad som bas gjorde ett sista framträdande inför en ansenlig skara hörbart hänförda fans och officiellt tillkännagav gruppens nya look.
Framträdandet manifesterade och promotade även den nya gruppupplagans internethemsida www.alltforbyn.se, och presenterade de tre kvinnorna samt avslöjade att den nya gruppen om någon vecka har sin premiär på tills vidare okänd ort.
Det förtjänar att noteras att en av de tre kvinnor som kommer in i ensemblen är Hammarstrands nyligen högst officiellt hedersprisade bluesmamma Berit Svenningsson, Pålgård.
De övriga två är Berit och gamle Allt för byn-räven Bosse Svenningssons dotter Hanna och Inger Landerberg, Hällesjö.
Prolog vid söndagens verkstadsshow i Hammarstrand var som sig bör gruppens angående medlem Per Bergvall som inte utan rätt lovsjöng den euforiska explosion som Hammarstrand fick vara med om när Allt för byn var som hetast.
Det kan nämnas att Janne Karlssons bilverkstad med mera numera även innehåller byns närbutik och att Karlsson är den som har ansvar för Statoils etanolmack i byn som öppnades i fredags.

Mer läsning

Annons