Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad är viktigast för dig när du väljer var du ska handla mat?

/
  • Malin Berkestedt, Ånge– Jag tänker inte så mycket på öppentider utan jag planerar när jag ska gå till mataffären. Närheten och utbudet tycker jag är viktigast.
  • Lilian Edholm Magnusson, Lit– Ja, jag har två saker som är viktigt. Det ena är när det är extrapriser på saker som jag vill ha och det andra är att jag samlar poäng med mitt medmerakort. Då blir det ofta att jag väljer att handla på konsumbutiker.
  • Maj Åsgårdh, Frösön– Jag bryr mig inte om öppentider utan jag tänker mer på att handlar närproducerad mat och att gynna mina närbutiker. Den personliga servicen tycker jag är viktigast och bra priser såklart.
  • Ivan Larsson, Frösön– Nu när jag är pensionär handlar jag i närheten där jag bor. En gång i veckan åker jag i väg på en stormarknad och handlar. Jag tänker i första hand på kvalitet när jag väljer var jag ska handla min mat. Om jag har tid jämför jag priserna.
  • Gun Hedström, Lugnvik– Närheten är viktigast och jag handlar när jag besöker mina släktingar inne i Östersund och på Frösön. Då spar jag onödiga utgifter eftersom det är dyrt med bensinen så slår jag två flugor i en smäll.

Annons

Mer läsning

Annons