Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utökade möjligheter att hyra sportutrustning

/
  • I sommar kan man hyra kajaker eller kanot i centrala Östersund för att se staden från sjösidan. Foto: Håkan Luthman

Sugen att prova på en ny sport? I sommar finns möjligheten att hyra utrustning för många olika sporter och friluftsaktiviteter i Östersund.

Annons

De två butiker som drivits under vinterhalvåret i Badhusparken och uppe på skidstadion kommer fortsätta att hålla öppet under sommaren. Vid Arctura kommer det vara möjligt att hyra mountainbike, longboard och skateboard utöver det mer givna sortimentet av rullskidor.

– Vi planerar att öppna på skidstadion i mitten av maj och butiken i Badhusparken ska öppna i månadsskiftet maj–juni, säger Daniel Granlöf som är ansvarig för de två butikerna.

– Utöver uthyrningarna ska vi också ha guidade turer på mountainbikes i spårområdet runt skidstadion samt stadsrundturer från den cykeluthyrning vi ska ha i Badhusparken. Tanken är att butikerna ska hålla öppet hela sommaren fram till mitten av september.

I sommar kommer det också vara möjligt att utforska Storsjön och Östersund från sjösidan då det blir möjligt att hyra kajaker och kanoter hos butiken i Badhusparken.

Mer läsning

Annons