Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till salu: Lilla Paris

Erikssons restaurang i centrala Östersund är till salu på internetsajten Blocket. De nuvarande ägarna vill undersöka möjligheterna för en eventuell försäljning.

Annons
År 1978 öppnade restaurangen Lilla Paris på Storgatan 29 i Östersund. Restaurangen bytte senare ägare och döptes om till 29:an. Något år därefter hamnade den i familjen Erikssons ägo. Det var för drygt tio år sedan och Olle Eriksson säger att åldern nu börjar ta ut sin rätt.
- Jag och frugan började 1962 i den här branschen. Även sonen har jobbat länge så tillsammans har vi över 100 år i yrket. Det har varit en del tunga moment och det börjar sätta sina spår i axlar och armar, säger han.
Olle Eriksson berättar att annonsen som ligger ute på Blocket inte betyder att restaurangen måste säljas direkt utan mer ska ses som en trevare.
- Det här är mer en grej vi ville testa och se om det finns någon som är intresserad. Men finns det inte så är det inga problem för oss. Då jobbar vi vidare som vanligt.
Olle Eriksson menar att det finns stora möjligheter för en eventuell ny ägare som vill utveckla rörelsen.
- Vi har ju drivit restaurangen med små kostnader och jobbat mycket själva. Därför har vi också valt att stänga klockan tio på kvällen men vi har ju rättigheter till klockan två på natten så om en ny ägare har idéer för att utveckla finns det bra möjligheter för det.
Restaurangen har totalt 90 sittplatser om man räknar med uteserveringen.

Mer läsning

Annons