Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Östersundare toppar EU-listan för sd

/
  • toppar listan. På lördagen fattade sverigedemokraternas partistyrelse beslut om toppkandidaterna till valet i Europaparlamentet. Sven-Olof Sällström från Östersund är det första namnet på listan. Han har under det senaste året varit Europapolitisk talesman för partiet. I ett pressmeddelande säger han:– Jag är hedrad och stolt över förtroendet. Mitt huvudfokus i valet kommer att bli att föra ut sverigedemokraternas budskap om ett Europa som bygger på de nationella staternas självbestämmande.Olle Larsson, Härjedalen är också med på listan, på åttonde plats.Foto: Håkan Luthman

På lördagen fattade sverigedemokraternas partistyrelse beslut om toppkandidaterna till valet i Europaparlamentet. Sven-Olof Sällström från Östersund är det första namnet på listan.

Annons

Han har under det senaste året varit Europapolitisk talesman för partiet. I ett pressmeddelande säger han: – Jag är hedrad och stolt över förtroendet. Mitt huvudfokus i valet kommer att bli att föra ut sverigedemokraternas budskap om ett Europa som bygger på de nationella staternas självbestämmande. Olle Larsson, Härjedalen är också med på listan, på åttonde plats.

Mer läsning

Annons