Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norrvidden jobbar febrilt

/

Fastighetsbolaget Norrvidden arbetar under dagen intensivt med att lösa den situation och olägenhet som uppstått för företagets hyresgäster efter nattens brand i Lindexhuset i Östersund.

Annons

Då räddningstjänsten fortfarande arbetar på brandplatsen är fastigheten avstängd för tillträde och fastighetsägaren eller andra representanter kommer inte att ha åtkomst förrän tidigast under sen eftermiddag.

– Våra lägenhetshyresgäster tog vi hand om redan igår och de har fått tillbringa natten på ett hotell i stan, säger Peter Boström, marknadsområdeschef på Norrvidden som äger den drabbade fastigheten. Vi har ett informationsmöte med våra lägenhetshyresgäster nu under eftermiddagen då vi ska försöka svara på de frågor som finns. Vi är ett antal kundansvariga på kontoret som personligen kontaktar våra företagshyresgäster för att se hur vi på bästa sätt kan underlätta för dem och det arbetet pågår för fullt.

Norrvidden har under dagen jobbat med att informera berörda och att hitta tillfälliga bostäder och lokaler för de hyresgäster som drabbats av branden.

– I första hand handlar det nu om att hjälpa till med att hitta boende samt ersättningslokaler och andra frågor av brådskande karaktär, säger Peter Boström.

Mer läsning

Annons