Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattklubben: All sprit som gick från baren var betald

– Om jag ska vara riktigt ärlig så vet jag inte exakt vad som har hänt, men all sprit som gått ut från baren i fredags var betald. Det säger Nino Madsen, föreståndare för O’Learys.

Annons

Uppgifterna som cirkulerat under veckoslutet handlar om att några gymnasieungdomar i Östersund bjudits på sprit på nattklubben Amarillo, som ligger i O’Learys.

Baskettävlingen ordnades förra onsdagen utanför Wargentinsskolan och gratis sprit på nattklubben Amarillo ska ha varit en av vinsterna, enligt uppgifterna.

Nino Madsen är föreståndare för O’Learysgruppen och han har ännu inte hunnit sammankalla all inblandad personal för att få en exakt bild av vad som skett.

– Det stämmer att vi haft en baskettävling på skolan för några klasser förra onsdagen, men det var en helt oskyldig tävling och ingen fyllegrej, säger han.

Tävlingen skedde stillsamt på skolan och ska inte ha lockat någon storpublik.

– Vi hade vinster i form av presentkort på en elektronikaffär bland annat, men något spritbord på nattklubben ska inte ha varit aktuellt i någon form, säger han.

Och det han kan säga i nuläget är att fredagskvällen blev en ganska lugn kväll på Amarillo och att det verkar ha varit ordning och reda i baren.

– Den öl, vin och sprit som har gått ut från baren är betald. Det är i dagsläget allt jag vet, säger Nino Madsen.

Under onsdagen ska han samla all inblandad personal för att höra vad som hänt, eller vad som kan ligga bakom spritryktena.

Mer läsning

Annons