Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mystisk storvinnare på V75 – har inte hämtat ut vinsten

/
  • ”Vi hoppas att vinnaren kommer hit och hämtar sitt vinstbevis, så att vi får gratulera”, säger Irene Öst på Coop Forum i Lillänge. En person satsade dagen före julafton 96 kronor på V75 – och kammade hem en vinst på drygt 11 miljoner kronor.    Foto: Håkan Luthman
  • När Min Narkissos med Örjan Kihlström i vagnen vann den sista avdelningen vid V75-tävlingarna dagen innan julafton var storutdelningen ett faktum. Sju rätt gav drygt 11 miljoner kronor i utdelning.

Det är fortfarande okänt vem det var som dagen före julafton på Coop Forum i Lillänge lämnade in en V75-kupong som gav en vinst på drygt 11 miljoner kronor.

Annons

Dagen innan julafton spelade en person för 96 kronor på V75, och lämnade in kupongen på Coop Forum i Lillänge. Vinsten – drygt 11 miljoner kronor.

Någon hade alltså all anledning att fira under julhelgen – med en julklapp i form av en V75-vinst på 11 293 373 kronor att hämta ut! Men frågan är nu om personen i fråga ens kontrollerat sin kupong, för än så länge har varken personalen på Coop Forum eller något annat ATG-ombud kontaktats av vinnaren.

– Många skulle nog tycka att det var kul att komma och hämta ut vinstbeviset på det ställe där de lämnat in kupongen. Men det är klart, det kan ju lika gärna vara någon som bara var och hälsade på i Östersund över jul och som löser in det någon annanstans, säger Irene Öst, som arbetar på Coop Forums ATG.

Men om vinnaren till slut kommer in på Coop för att hämta vinstbeviset så blir det garanterat ett uppmärksammat besök.

– Ja, det är klart att vi fixar fram blommor och tårta i så fall. Det är ju jätteroligt att man kan vinna så mycket pengar med en så liten insats, säger Irene Öst.

Att en butik får en vinnare bland sina spelkunder skapar också merförsäljning.

En skylt bredvid tidnings- och ATG-kiosken upplyser förbipasserande om att en person vunnit 11 miljoner på spel. Plötsligt känns sannolikheten för en storvinst, just här i Östersund, lite större.

Mer läsning

Annons