Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Multiknarkare åtalas för en rad brott

Flera fall av narkotikabrott, stöld av fordon, olovlig körning samt olovligt innehav av kniv. Det misstänks en 25-årig man i länet för. En kvinna som fanns med på färden misstänks också för narkotikabrott.

Annons

Redan i början på sommaren misstänks mannen för tillgrepp av fortskaffningsmedel då han ska ha tagit en moped i ett bostadsområde i Östersund.

Vid detta tillfälle misstänker åklagaren att han ska ha varit påverkad av en rad narkotikapreparat, närmare bestämt morfin, cannabis, metamfetamin, etylmorfin och benzodiazepiner. Detta har framkommit via analys.

Vid samma tillfälle ska han även ha haft 3,2 gram cannabis på sig.

I slutet på sommaren har mannen påträffats på nytt när han tagit en bil i ett annat bostadsområde för att sedan bli stoppad på ett annat ställe.

25-åringen misstänks även då för att ha varit drogpåverkad eftersom det fanns cannabis, benzodiazepiner och metamfetamin kvar i hans blod. Han misstänks även för olovligt innehav av kniv, eftersom han hade en sådan med sig.

Dessutom var mannens körkort sedan tidigare indraget, vilket gör att han även misstänks för olovlig körning.

Vid detta tillfälle fanns en kvinna i samma ålder med och även hon misstänks för narkotikabrott eftersom analysbesked visar på spår av amfetamin, metamfetamin, 7-amino-klonazepam, Alfa-hydroxy-alprazolam och tetrahydracannabinol. Dessutom bar hon med sig 2,44 gram amfetamin, tre kapslar Doloxene och två kapslar Tramadol.

Mer läsning

Annons