Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lorena spelade nätpoker för nio kronor – kvalade in i SM

/
  • Lorena Holst kvalade sig in nätpoker-SM för nio spänn.

Lorena Holst spelar nätpoker mest för skojs skull. För nio kronor lyckades hon, efter två timmars spel, kvala in i poker-SM.
– Andra betalar en stor summa pengar för att kvala in i SM, men jag spelade mig in.

Annons
Just nu är datorn inne på lagning, men annars skulle 22-åriga vårdbiträdet Lorena Holst, från Frösön, öva inför nätpoker-SM som hålls mellan 2 och 9 november.
– Jag hade inga höga förväntningar när jag testade att kvala in utan jag bara testade lite, säger Lorena.
I kvalomgången fick spelarna för nio kronor 1 500 marker att spela för. Många spelare satsade stora pengar för att gå vidare till SM.
Lorena satsade bara nio kronor och vann över 30 spelare. Därmed lyckades hon bygga upp tillräckligt med marker för att kvala in till SM.
– Jag spelar tajt, vilket innebär att jag enbart spelar på bra kort, och inte löst där spelarna försöker mer att bluffa eller chansa.
Själv har Lorena spelat internetpoker med riktiga pengar i över ett år. Innan spelade hon för låtsatspengar på diverse sajter.
– Jag blir absolut inte rik på mitt spelande och jag tar inte ut pengarna från mitt pokerkonto. På så vis har jag aldrig gått back.
Men hon har många vänner som enbart livnär sig på att spela nätpoker.
– Jag är för feg för att klara av det och för att kunna vinna mycket pengar måste man våga satsa mer än vad jag gör.
Nu är det bara att hoppas att datorn håller den andra november då Lorena ska spela SM. Och hon satsar på att spela tajt.

Mer läsning

Annons