Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna lurade till sig ansiktsbehandling

En kvinna i 30 årsåldern ville göra sig fin till våren i fjol men hade inga pengar till detta. Nu har kvinnan dömts i tingsrätten för stöld och bedrägligt beteende efter att bland annat ha lurat till sig en ansiktsbehandling för över 12 000 kronor på ett parfymeri.

Annons

Kvinnan dömdes för stöld och bedrägligt beteende vid tingsrätten i Östersund förra veckan. Det var i februari i fjol som kvinnan stal ett antal varor från ett varuhus i centrala Östersund. Värdet på det stulna var närmare 4 000 kronor.

En månad senare var hon på ett parfymeri och fick en ansiktsbehandling som skulle kosta 12 600 kronor. Efter behandlingen ljög hon om sina personliga förhållanden och lyckades lämna salongen utan att betala.

Kvinnan hävdar att hon fått blåsor och ärr i ansiktet efter behandlingen och vill därför inte betala skulden. Tingsrätten har utrett att kvinnan helt saknar möjlighet att betala en ansiktsbehandling i den prisklassen och anser att det är uppenbart att hon varit medveten om att hon inte skulle kunna betala behandlingen, och inte haft för avsikt att göra det heller.

Kvinnan dömdes till villkorlig dom och dagsböter.

Mer läsning

Annons