Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna frisläppt efter knivangrepp

En 21-årig kvinna som är misstänkt för grov misshandel efter ett knivangrepp på juldagen släpptes på eftermiddagen i dag i samband med häktningsförhandlingen.

Annons

Tingsrätten kom fram till att misstankarna mot kvinnan kvarstår, men att det inte är så stor risk för att hon ska begå nya brott och påverka utredningen.
Därför släpptes hon.

Det var i samband med att kvinnan besökte en fest i en lägenhet på juldagen som det blev bråk. Uppfattningar om hon var bjuden eller inte går delvis isär.
Sedan kvinnan blivit bryskt avvisad från festen gick hon hem till sin bostad och hämtade en kniv. Därefter gick hon tillbaka till lägenheten och en man blev då knivhuggen i sin högra axel.

Under häktningsförhandlingen erkände kvinnan misshandel. Hon redogjorde för att hon återvände till sin bostad efter knivangreppet och sköljde av kniven. Därefter ska både hon och en syster till kvinnan ha tagit kontakt med polisen.
Enligt kvinnan hade hon druckit mycket alkohol och blev nojig under juldagskvällen, på grund av effekterna från ett haschrus under julafton. Det ledde till att hon hade föreställningar om att folk var ute efter henne.

Mer läsning

Annons