Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kungen gillar Cirkus Kul och Bus

/
  • Kungen gillar Cirkus Kul och Bus. Landshövdingen Britt Bohlin tipsade kungen om vilken kreativitet och värme som Cirkus Kul och Bus i Östersund sprider till unga, gamla, medverkande och åskådare. Och kungen gillade tipset, så under onsdagen fick Britt Bohlin dela ut 30 000 kronor ur Konungens Jubileumsfond. Det är den största stipendiesumman som delas ut ur fonden, och medlemmarna i Cirkusen är givetvis mycket glada och tacksamma. Pengarna är väl behövda till nya produktioner, nytt material och rekvisita. Foto: Håkan Luthman

Landshövdingen Britt Bohlin tipsade kungen om vilken kreativitet och värme som Cirkus Kul och Bus i Östersund sprider till unga, gamla, medverkande och åskådare.

Annons

Och kungen gillade tipset, så under onsdagen fick Britt Bohlin dela ut 30 000 kronor ur Konungens Jubileumsfond. Det är den största stipendiesumman som delas ut ur fonden, och medlemmarna i Cirkusen är givetvis mycket glada och tacksamma. Pengarna är väl behövda till nya produktioner, nytt material och rekvisita.

Mer läsning

Annons