Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jens Nilsson skäms över Valhallområdet och vill snygga till det

Efter att Jens Nilsson, s, kommunalråd i Östersunds kommun, tagit sig en promenad i Valhallområdet konstaterar han att det är pinsamt hur stökigt det ser ut. Nu föreslår han till kommunstyrelsen att det måste snyggas till.

Annons

Jens Nilsson tycker att kommunen ska ta initiativet till och samorda ett projekt för alla fastighetsägare i området för att öka trivselfaktorn i området.

Han menar att området har stor betydelse för besöksäringen och turistandet eftersom det ligger flera verksamheter och anläggningar i där, till exempel Storsjöbadet, Odenvallen, Folkets hus och travet.

"Med tanke på att många av våra turister och andra besökare passerar detta området är det pinsamt hur stökigt hela området ser ut. Jag gjorde en promenad runt detta område för ett tag sedan och kunde notera ett tiotal åtgärder som egentligen omdelbart skulle åtgärdas för att det skulle se trivsammare ut", skriver Jens Nilsson i ett brev till kommunstyrelsen.

Jens Nilsson föreslår att kommunen tar initiativ till att bjuda in andra aktörer och markägare i området i ett projekt "Snygga till i Valhallområdet".

 

Mer läsning

Annons