Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jämte täcktes av last med limpor

En länsbo drabbades under helgen av dubbel otur längs väg 56 söder om Gävle. Först fick han väja ner i diket för att undvika en krock med en sladdande lastbil. Sedan fick en annan lastbil sladd och länsbon hamnade under en last med limpor.

Annons

Olycksförloppet inträffade på länsväg 56 söder om Gävle i höjd med Främlingshem, skriver Arbetarbladet.

Mannen, som var på väg hem till Jämtland, fick vid en s-kurva möte med en lastbil. Lastbilen fick sladd varpå länsbon fick köra ner i diket för att undvika en kollision.

Mannen och sambon klarade den olyckan bra och väntade vid vägen under tiden som deras bil bärgades och polisen anlände för att se vad som hänt.

Då inträffade nästa olycka.

Ytterligare en lastbil fick sladd på det hala väglaget i s-kurvan och for mot den vägkant där mannen och polisen stod. I sladden rämnade sidan på lastbilens släp och all last regnade ut över vägkanten.

Polisen hann hoppa undan. Det gjorde dock inte mannen från Jämtland – som hamnade mitt i ett inferno av brödbackar fulla med färdigskurna limpor.

Polisen på plats fick dra fram mannen ur brödhögen och sedan kalla på ambulans eftersom han ådragit sig skador på fötter och ben. Länsbon kördes till länssjukhuset i Gävle där han opererades för minst en fraktur.

Mer läsning

Annons