Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inredningsbutik i konkurs

/
  • Inredningsbutiken Living in Sweden har gått  i konkurs och är därför till salu.Foto: Lars-Eje Lyrefelt

Heminredningsbutiken Living in Sweden på Thoméegränd i Östersund försattes i konkurs förra veckan. Men butikschef Linda Eriksson-Decker tror att butiken kommer att leva kvar.

Annons
Företagaren Gunilla Kjellbom har haft det tufft den senaste tiden. På kort tid har hennes fyra inredningsbutiker i Östersund och Sundsvall gått i konkurs. Anledningen är, enligt henne själv, att banken inte gått med på att ge de krediter som hon behövt för att driva butikerna vidare.
Living i Sweden i Östersund är en av de fyra butiker som nu ligger i konkursförvaltarens händer. Men trots det dystra beskedet om konkursen har butikschefen Linda Eriksson-Decker stora förhoppningar om att butiken kan överleva.
– Jag tror absolut att någon kommer att vilja köpa butiken. Av alla butiker så har vår butik gått bäst så därför vore det vansinne att bara sälja ut varulagret, säger hon.
Linda Eriksson-Decker säger att Östersundsbutiken drogs med i konkursen när bankerna strypte sina krediter till ägaren Gunilla Kjellbom. Annars har rörelsen gått bra vilket ger ett bra läge att få butiken såld.
Konkursförvaltaren har precis lagt ut butiken till försäljning för att få in anbud från intresserade spekulanter.

Mer läsning

Annons