Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur vill du förändra Badhusparken?

/
  • Erik Nygård, Östersund:– De ska bygga en railpark för skid- och snowboardåkare nu under vintern. Det är ett steg i rätt riktning. Till sommaren skulle jag vilja ha en betongpark för skate och cykling. Det är sådana grejer som drar ungdomar.
  • Agneta Åsén, Frösön:– Man skulle kunna rensa längs vattnet och få fler grönområden. Sedan skulle det kunna bli mer badvänligt, en strand skulle kanske vara något. Men vintrarna är helt suveräna. Medvinden är fantastisk.
  • Bittan Johansson, Hallen:– Jag är nöjd, det är så mysigt där. De har ju solstolarna och att man kan åka långfärdsskridskor är jättebra. Kanske kunde caféet ligga lite närmare och badplatsen skulle kunna bli bättre.
  • Asbjörn Norling, Odensala:– Först och främst skulle vi behöva en båtlyft för segelbåtar istället för skateboardrampen. Den lyft som finns försvinner snart. Nästa steg är att bygga ut hamnen. Annars är jag nöjd.
  • Gun Boden, Östersund:– Den är redan jättebra för barn, speciellt på vintern. Caféet är bra och lekparken är bra. Men en bättre badplats kanske och mer evenemang för ungdomar kvällstid skulle kunna vara något.

Annons

Mer läsning

Annons