Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flextronicshuset är hett eftertraktat

Ett flertal företag har anmält intresse för att få hyra delar av det så kallade Flextronicshuset i Odenskog. Men flera har hört av sig för gäves.

Annons

Sedan kommunen ändrat detaljplanen för det område där Flextronicshuset finns så är det numer tillåtet att använda en del av den stora industribyggnaden även för handel med skrymmande varor. LT har tidigare berättat att byggvaruföretaget Gärdin och Persson varit intresserade av att flytta till huset. Men Bo Lindvall, som är vd för Företagshuset Odenskog AB som äger fastigheten, säger att ingenting är klart ännu. Däremot berättar han att man just nu är inne i slutförhandlingar med tre tänkbara hyresgäster.

- Just nu håller vi på och bryter arm om avtal och avtalens längd, säger han.

Förutom de tre tilltänkta hyresgästerna som Bo Lindvall under en längre tid fört samtal med så har på senare tid ytterligare två potentiella hyresgäster dykt upp.

– Förutom de så har det ringt ett antal som jag fått nobba. Det har handlat om för små ytor eller verksamhet som inte är godkänd i den här lokalen.

Bo Lindvall poängterar att byggnaden bara är godkänd för skrymmande varor och att företag inom detaljhandeln därför inte kan etablera någon försäljning i huset.

Mer läsning

Annons