Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Enkät: Svininfluensan

/
  • Marian Sandell med sonen Artur, 13 månader, från Frösön:– Jag har funderat på att ta sprutan och jag har även tänkt på riskerna med vaccinet. Men jag vill inte att Artur ska bli sjuk så det lutar åt att vi kommer att vaccinera oss.– I dag är jag inte särskilt orolig för att vi ska bli sjuka, från början var jag det men det har blåst över.
  • Gullan Sterner, 73 år, Östersund:– Jag kommer att vaccinera mig om jag inte blir sjuk. Min sjukmånad är oktober, men i dag är det den 13 oktober och jag har klarat mig hittills. Men jag är inte rädd för att blir sjuk.– Jag har varit så mycket sjuk i mina dagar får jag en ny prövning ska jag klara det också. Och jag ska vaccinera mig.
  • Anna Huczkowski, 15 år och Christian Hamberg, 16 år, båda från Frösön:– Jag tänker absolut ta sprutan, säger Anna Huczkowski, men vi har inte pratat så mycket om det hemma. Jag är inte särskilt orolig över att jag ska bli sjuk, men jag vill ta vaccinet ändå.– Det är klart att jag ska ta sprutan, säger Christian Hamberg, jag vill inte bli sjuk.

Tänker du vaccinera dig mot svininfluensan? Är du orolig över att blir sjuk? De frågorna ställde vi till några personer som fanns ute i centrala Östersund i går.

Annons

Enkät: Anita Näsberg Foto: Håkan Luthman

Mer läsning

Annons