Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dyrare att relaxa på Storsjöbadet

/

Priset för ett besök på Storsjöbadets relaxavdelning är i dagsläget för lågt. Politikerna i Östersunds kommun har därför beslutat att höja entréavgiften till 170 kronor.

Annons

Det är Storsjöbadets chef som ansökt hos politikerna om att få höja entréavgiften för de som vill utnyttja relaxavdelningen på badet.
En stor anledning till att det behövs en höjning är att antalet badhusgäster som besöker relaxavdelningen blivit så stort att det krävs mer personal för att sköta verksamheten. Badhuschefen skriver i ett brev till kommunen att Storsjöbadets avgifter för relax är relativt låga i jämförelse med andra liknande anläggningar. Normalpriset för att bada och använda relaxavdelningen är på Storsjöbadet under vinterhalvåret är 150 kronor och under sommarhalvåret 160 kronor. Holiday club till exempel tar 200 kronor i entréavgift till sitt Saunaworld. Paradisbadet i Örnsköldsvik tar 195 kronor på kvällstid.
Badhuschefen tror inte att en prishöjning till 170 kronor i ordinarie pris för höstsässongen kommer att påverka besöksantalet.
Politikerna i kommunens kultur- och fritidsnämnd har beslutat att höja entréavgiften till 170 kronor från och med den 1 juli i sommar.

Mer läsning

Annons