Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De prisades för sin service

/
  • Simon Jaktlund, som sommartid driver Surfbukten, blev årets serviceperson i Östersund 2012.
  • Rasmus Molund och Måns Hegvall som tidigare drev We-butiken prisades då We-butiken blev årets serviceföretag i Östersund 2012.

Simon Jaktlund som driver Surfbukten kan service och det kan även de tidigare ägarna bakom We-butiken. De kan det så bra att Östersunds kommun tilldelat dem "Årets Guldstjärnor".

Annons

Guldstjärnan är ett företagarpris som instiftades år 2003. Två stjärnor delas ut, en går till ett företag och en går till en person som båda är bra på service och bemötande.

– Det är viktigt att besökare uppfattar Östersund som en vänlig och välkomnande kommun, säger kommunalrådet AnnSofie Andersson (S) som tillsammans med kommunalrådet Carina Zetterström (C) var prisutdelare vid en högtidlig ceremoni på Jamtli julmarknad.

– Det är viktigt med goda ambassadörer för kommunen. Den som vinner ska vara en god förebild för Jämtland och uppfattas och förknippas med lyhördhet och gott bemötande, förklarar AnnSofie Andersson.

Det är allmänheten som årligen skickar in bidrag till vilken person och vilket företag som bör bli årets vinnare. Efter noga överläggande utser en jury vinnarna. Och årets serviceperson blev Simon Jaktlund, som de senaste somrarna drivit Surfbukten vid Frösöbron, mittemot Badhusparken. där besökarna har kunnat åka wakeboard och göra mycket annat

– Det här var jättekul. Man får ju väldigt mycket energi när man får uppskattning för det man gör, sa en lätt förvånad men glad Simon Jaktlund efter att han tagit emot priset.

Årets serviceföretag blev We-butiken, som säljer kläder, skidor, snowboards och skateboards strax ovanför Stortorget. Fyra grabbar stod bakom butiken fram till november i år då ett ägarbyte skedde. Två av de fyra var Rasmus Molund och Måns Hegvall, som var på Jamtli för att ta emot priset.

– Det är superkul att vi har uppskattats. Och det är särskilt roligt eftersom det är allmänheten som har nominerat oss till priset, sa de.

Mer läsning

Annons