Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bloggar sig från Östersund till Karlstad

Bloggstafetten började den 17 juli. På fredag tar 70-åriga Hans Olof Strömdahl över bilen i Östersund och ska blogga sig ner till Karlstad.

– Vi har aldrig varit uppåt förut, så det ska bli riktigt kul, säger Hans Olof Strömdahl från Trollhättan.

Annons

Bloggstafetten 2009 är arrangerat av ett försäkringsbolag och går ut på att fyra utvalda familjer ska semesterblogga sig igenom Sverige. Tävlingen är uppdelad i fyra olika sträckor – Luleå till Östersund, Östersund till Karlstad, Karlstad till Malmö och Malmö till Göteborg. Hans-Olof Strömdahl, som ska börja med start i Östersund, är peppad inför färden.

– Jag har aldrig bloggat förut, men jag ska försöka dokumentera utflykter, fotografera naturen och tipsa om smultronställen, säger han.

Innan Hans-Olof med sällskap drar ner mot Karlstad vill de hinna med Frösö Zoo och Jamtli, Döda fallet i Ragunda, Åre kabinbana och Tännforsen. Två gånger om dagen ska bloggen uppdateras och med på turen får han bil, dator, mobilt bredband, telefon, kamera, GPS, reskassa och ett tält.

– Men vi är så pass gamla att vi vill bo på hotell och ha det lite mer bekvämt, inflikar han.

Varje vecka är det en ny sträcka och en ny bloggare och målgången sker i Göteborg den 14 augusti. Den av de bloggar som bloggat roligast och intressantast vinner en resa till Frankrike.

 

 

Mer läsning

Annons