Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arbetsro på Fabös efter turbulensen

/
  • ”Skönt att ägarfrågan är löst”, säger Gunilla Paulsson, marknadsområdeschef på Fabös.

Turbulensen kring Maths O Sundqvist har skapat en osäker tillvaro i fastighetsbolaget Fabös. Vd Peter Andersson är lättad att företaget nu har en ny ägare.

Annons

Fabös högste chef kan pusta ut efter alla turer som varit kring finansmannen Maths O Sundqvist och hans bolag. I och med att en ny ägare gått in så skapas också arbetsro på företaget.

– Jag tycker att det känns bra att vi fått en lösning på den situation som vi har levt i den senaste tiden, säger Peter Andersson.

Att det varit turbulent kring Maths O Sundqvist affärer har i viss mån påverkat de anställda i Fabös.

– Jag vill inte lägga någon värdering i det men det är allmänt känt att situationen för Maths har varit ansträngd. När det finns spekulationer om nya ägarkonstellationer så blir det en del tankar och funderingar.

– Jag tror att gemene man i företaget har funderat på vad som kommer att hända. Jag vet inte om det lett till någon direkt oro men det har varit ett enormt massmedialt intresse kring det här.

Peter Andersson har ännu inte fått veta om de nya ägarna vill göra förändringar i bolaget men säger att han haft inledande kontakter med Valot invest.

– Vi har kommunicerat lite i dag och ska ha en träff i morgon där vi ska prata en del detaljer, säger han.

Gunilla Paulsson är anställd som marknadsområdeschef på Fabös i Östersund. Även hon tycker det är skönt att ägarfrågan till sist har löst sig.

– Jag tycker i och för sig att det är tråkigt att Maths inte blir kvar men samtidigt är det bra att vi vet vem som är ägare så att vi kan jobba vidare, säger hon.

Mer läsning

Annons