Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är det rätt att utreda arenan mera?

/
  • Age Stridh– Jag kan varken svara ja eller nej. Det verkar som om politikerna inte vet vad de håller på med och när så många personer ska fatta beslut blir det så här. Det känns som om politikerna håller på med något för att fördriva tiden.
  • Malin Näslund– Jag tycker arenan ska ligga däruppe och att det är dags att bygga nu. Ofta snurrar såna här frågor fram och tillbaka utan att det blir några större förändringar och det tar så lång tid innan politikerna kommer fram till beslut.
  • Ulf Westman, ordförande Biathlon Östersund.– Ja, det är inte klart med politikerutredningarna i det här läget och AnnSofie Andersson har fått ett nederlag. Jag förespråkar linjen att arenan ska ligga mitt i byn och då är slakteriområdet, Campus samt Storsjöstrand intressanta områden.
  • Åsa Ringdahl, med barnen Levina och Anton– Det tycker jag. Arenan ska ligga  i centrum av stan för att locka folk. Här är vi bortskämda med att det är gångavstånd och skidstadion ligger precis på gränsen för det. En sån här arena måste ligga innanför det avståndet. Då kommer den också att användas mer.

Annons

Mer läsning

Annons