Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sveket mot Elvisfesten – många besökare uteblev

/
  • Elvis födelsedagskalas blev en stor besvikelse för arrangören. Att så många människor inte dök upp är ett svek anser Johnny Wiktorsson.
  • Många som hade förhandsbokat biljetter till Elvis 75-årskalas kom inte till Avagarden i Dvärsätt. Ett svek tycker arrangören Johnny Wiktorsson.         Foto: Jonas Ottosson

Elvis Presleys 75-årskalas på hotellet Avagarden i Dvärsätt blev en stor besvikelse för arrangören. Många som förbokat biljetter kom aldrig.

– Det är en sorg att vuxna människor uteblir när de förbundit sig att komma, säger Johnny Wiktorsson.

Annons

Firandet av Kungens födelsedag hade planerats flera månader i förväg och skulle pågå i två dagar med start på fredag kväll. Intresset inför festen var stort och enligt förhandsbokningarna var det i princip utsålt på Avagarden både fredag och lördag. Men många av de som hade förhandsbokat biljetter dök inte upp.

– Visst kan kylan ha påverkat en del av de långväga gästerna. Men att vädret sviker behöver ju inte betyda att människor som bor på närmare håll måste svika, säger en mycket ledsen Johnny Wiktorsson.

Han berättar att många inte ens hört av sig och berättat att de inte tänkte komma.

Ett flertal som ringt har hastigt blivit magsjuka eller fått andra problem.

Johnny Wiktorsson berättar att han ordnat en buss till kalaset för de som inte kunde eller ville åka bil.

– Vi hade bokat en stor buss som skulle gå från Torvalla centrum via busstorget. Där var det 23 stycken som skulle stiga på men bara fem av dem kom.

Det känns tungt när man lagt ner all kraft man har i flera månader och människor sviker på det här sättet.

Trots att många som förhandsbokat valde att inte komma så vill Johnny Wiktorsson inte kalla festen för en flopp.

Flera hundra besökte kalaset och de som kom till Avagarden trivdes berättar han.

– De som var där och som jag fått kommentarer från efteråt var lyriska över det musikaliska utbudet. Det blev som en stor familj bland artister och publik.

Men intäkterna från de gäster som kom till festen räckte inte för att betala artister och andra kostnader kring evenemanget. Något som troligen kommer att svida i Johnny Wiktorssons egen plånbok.

– Det här var ingen bra start på det nya året om man säger så. Jag gör inte det här för pengar men jag kommer att passa mig framöver för att ta sådana här risker.

Mer läsning

Annons