Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åsa ”vann” Nick Borgen

/

Radio Krokom arrangerade ett artistlotteri med Nick Borgen som vinst. Åsa Johansson i Änge, Offerdal blev den som vann och bjöd sina vänner på middag med Nick Borgen till kaffet.

Annons

Radio Krokoms Gunilla Åsell fick i november i fjol idén att ordna ett artistlotteri.

– Jag får ofta idéer när jag är ute och kör bil och artistlotteriet var just en sådan, säger Gunilla.

Hon kontaktade sin vän Nick Borgen för att höra om han hade lust att bli vinsten i första artistlotteriet.

– Lotterna gick åt som smör i solsken, säger Gunilla. Den 4 januari hölls dragningen i Radio Krokom och en chockad Åsa Johansson från Änge, Offerdal, blev vinnaren.  

 – Jag stod på jobbet på Samhall när Radio Krokom ringde och sa att jag hade vunnit. Jag fattade det inte direkt, att jag hade vunnit, säger en glad Åsa Johansson.

Vinsten skulle ”hämtas ut” 28 januari och kvällen till ära hade Åsa bjudit in ett 20-tal vänner på middag i sitt hus i Änge. Några hade åkt långväga för att hälsa på. Ingen utom familjen visste vad som komma skulle.  

– Jag var hemlighetsfull när jag bjöd in mina vänner, säger Åsa.

Klockan 19.30 knackade det på dörren till Åsas hus och där stod Nick Borgen med gitarr och sedan blev det konsert i Åsas vardagsrum.

Gästerna höjde sina ögonbryn och frågade varandra om det verkligen var Nick Borgen som satt i detta vardagsrum? Han rev av låtar av Cornelis, Beatles, Winnerbäck och givetvis som avslutningslåt ”We are all the winners”!

– Under mina 40 år som artist har jag aldrig gjort något liknande som det här, att spela i någons vardagsrum sa en mycket glad Nick Borgen.

Efter att ha skrivit autografer packade han sin bil för att fortsätta sin turné upp till Umeå.

Mer läsning

Annons