Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årets sista sommarkul – en lyckad fest

/
  • Närmare 200 fanns i publiken när årets tredje och sista ”Sommarkul” arrangerades i Hägragården i går kväll. En av programpunkterna stod de populära Morevyn för. Foto: Lars-Eje Lyrefelt

Glöm Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg. I går trängde närmare 200 allsångssugna in sig i Hägragården, Dvärsätt, för att titta på uppträdanden och sjunga tillsammans.

Annons

”Sommarkul” arrangeras varje år på ett antal platser runt om i Krokom. Evenemanget, som arrangeras av Krokoms kommun, Jämtkraft och en rad föreningar och företag i kommunen, har redan gästat Offerdal och Flykälen. I går var det dags för årets tredje och sista ”Sommarkul”. Den här gången var det Hägragårdens tur.

– Egentligen skulle vi ha varit utanför Gamla lanthandeln i Krokom, men vädret har gjort att vi fått flytta in hit i stället, säger Carina Gran, som driver lanthandeln.

Och det var en gedigen publikskara som sökte sig till Hägragården för att ta ton tillsammans, titta och lyssna på Nick Borgen, Gunilla Åsell och Morevyn samt få i sig en välförtjänt kaffetår i går kväll.

Makarna Ingeborg och Bosse Byman struntade i Allstång på Skansen på tv och bänkade sig längst fram i Hägragården.

– Tv kan vi titta på alla andra tisdagar, konstaterar de.

– Vi blir så glada av allsång. Vi blir alltid så uppspelta och på gott humör när vi varit på allsång, säger Ingeborg.

Mer läsning

Annons