Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Bort med allvetaren Greider!

Annons

Allvetaren Göran Greider syns överallt i alla sammanhang. Varför denna mediala förkärlek för att ständigt ge honom tid för att sprida sina åsikter, förvånar.

Göran Greider, allestädes närvarande? Foto: Bertil Ericson /TT

Även om programmet På spåret inte utgör något forum för kompetensbedömning så är det ändock en hel del, som allmänkunskap, som krävs för att placera rutterna i rätt geografiskt område. Allmänkunskaper som är till nytta om man ska delta i den allmänna politiska debatten. Med den mediala exponering som allvetaren Greider får så inbillas man tro att detta program är för honom en självklar arena att briljera på. Han och hans kumpan blev sist i sin grupp när det deltog under säsong 2008/2009. Att detta noteras i hans korta biografi på Wikipedia synes mig bero på att det var fler som hade förväntat sig betydligt mera men han som proffstyckare blev sist i en samling bland amatörer.

I dag, den 3/7 står han för ledaren i LT och kommenterar Kristerssons tal i Almedalen:

"Kristersson angrep SD hårt i sitt tal. Samtidigt lovade han att moderaterna aldrig kommer att medverka till att Löfven får regera vidare. Hur det ska gå till utan någon som helst stöd från SD är en gåta "

Det må för socialdemokraten Greider vara en form av självinsikt. Det är en gåta som minoritetsregeringen Löfven nu snart haft att hantera i fyra år. Om Socialdemokratins främste allvetare inte har något svar på en för honom en olösliga gåta så är det svårt att se varför man ska kasta bort sina röster på partier som inte har någon lösning.

Carl Festin Atlantispartiet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons