Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Surfa in på LT:s hemsida med din mobil

/

I helgen lanserade LT en ny specialanpassad webbsajt för dem som vill surfa på internet med sin mobiltelefon och enkelt ta del av de senaste nyheterna.

Annons

Anledningen till att den nya sajten utvecklats är att Länstidningens nyheter ska vara lättillgängliga även för mobilanvändare. Den nya internetsidan skiljer sig väsentligt från LT:s vanliga webbsida och är betydligt enklare att läsa i en mobiltelefon.

Den sajt som lanserades i helgen innehåller bland annat de senaste nyheterna och sportresultaten men projektet är ännu bara i sin linda.

– Det här är en plattform men den kommer att byggas ut framöver. Dels med mycket mer av det material som redan finns på LT:s webb men också med andra tjänster, säger LT:s chefredaktör Lennart Mattsson.

De tjänster han menar kan till exempel vara biljettbokning via mobiltelefonen men kan också bli möjligt att använda sajten för att vara med i tävlingar och att köpa saker via mobiltelefonen.

– Allt fler väljer att surfa på internet med sina mobiltelefoner och då är det viktigt att hänga med i den utvecklingen. Det här är också något som efterfrågats av våra läsare, konstaterar Lennart Mattsson.

Mer läsning

Annons