Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stefan hade änglavakt när han körde in i träd

/
  • Stefan Hellqvist hade änglavakt när han körde in i ett träd i hög hastighet och hans bil blev totalkvaddad. Stefan klarade sig utan några allvarligare skador. Foto: Privat

Stefan Hellqvist hade änglavakt när han körde in ett träd mellan Funäsdalen och Hede. Lyckligtvis kom det ett par som skjutsade honom till vårdcentralen i Funäsdalen.

– Nu ska jag ringa och tacka dem.

Annons

Stefan var med om en otäck händelse när han åkte från Funäsdalen under måndagen.

Några mil västerut åkte han nämligen av den glashala vägen och frontalkrockade med ett träd i hög hastighet.

– Hela bilen blev totalkvaddad, säger en lättad Stefan som kom ut ur bilen genom att slå sönder framrutan och kravla sig ut ur den demolerade bilen.

Han var omtumlad och chockerad efteråt, men som tur var kom det en bil med en man, en kvinna och en hund förbi och skjutsade honom tillbaka till vårdcentralen i Funäsdalen.

Där fick han sina skador omsedda.

– Men det var inga inre skador. Jag var dock mörbultad, berättar Stefan, som var så pass vimmelkantig efteråt att han inte kom ihåg mannens namn, trots att han nämnde det efteråt.

Mannen gav i alla fall en lapp med ett telefonnummer till det ställe där paret bott under deras vistelse i västra Härjedalen så nu kommer Stefan att visa att deras hjälp var guld värt.

– Jag erbjöd dem pengar för att de hade hjälpt mig men de vägrade ta emot pengarna. Men nu ska jag i alla fall ringa och tacka dem, säger Stefan.

Mer läsning

Annons