Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya miljoner till i Hede

/
  • Eva Mårtensson, 66 år från Hede skrapade fram 10.000 kronor i månaden i 15 år på månadsklöver. Med på bilden är dottern Katarina Mårtensson och maken Börje Mårtensson.

Det verkar aldrig ta slut med miljonregnet i Hede. På tisdagsförmiddagen skrapade Eva Mårtensson fram 1,8 miljoner kronor på sin trisslott i TV 4.
– Vi har väl tur, säger en glad miljonär.

Annons

Härjedalska Hede har blivit något av ett Klondyke är det gäller trisslotter. I höstas skrapade Lotta Regnander fram tre miljoner kronor i TV4:s direktsändning.

Och nu var det Eva Mårtenssons tur att stå i rampljuset framför kamerorna.

Efter två skrapomgångar stod det klart att hon under de närmaste 15 åren kommer hon att få 10 000 kronor att njuta av - varje månad.
– Det känns görbra, säger Eva som känner sig salig över hur hon blivit bemött av personalen på tv-bolaget och trissföretaget.
# Så du har ju känt dig som en drottning hela dagen?
– Nej det vet jag inte. Jag vet inte hur de känner sig, skrattar Eva som under tisdagskvällen var ute och åt en god middag tillsammans med maken och dottern.
Även butiken på Cityterminalen där hon köpte trisslotten fick sig ett besök då Eva passade på att tacka för den vinstgivande lottsedeln.
– De blev glada.
Vad hon ska göra för pengarna är redan klart.
– Det blir att åka till Svalbard en gång till för där jobbar sonen.
I dag, onsdag, så kommer Eva att sätta sig på planet upp till Härjedalen.– I morgon kväll då får man sväva igen, säger hon avslutningsvis med ett jätteskratt.

Mer läsning

Annons