Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gunilla bjöd sina räddare i nöden på tårta

/
  • Karl-Olov, Lars-Erik, Hans, Kurt och Gunilla fick smaka av en underbar tårta. ”Visst har det hänt förut att vi fått tårta men det är lika trevligt varje gång”, säger Karl-Olov. Övriga som var med på olyckan var ute och jobbade. Men lugn, det finns en tårta till i kylskåpet. Foto: Håkan Degselius
  • Varsågod! Lars Erik Näslund  tar emot tårtleveransen av bagaren Per-Anton Ångman.

Räddningstjänsten, ambulansen och bilbärgningens personal fick en tårta av Gunilla Ersten för deras insats vid helgens trafikolycka i Älvros.

– De är coola, vänliga, omtänksamma och proffsiga, säger Gunilla Ersten.

Annons

I lördags var Gunilla och Lars Ersten på väg från Lofsdalen till hemmet i Stockholm.

Utanför Älvros fick de sladd på bilen i det hala väglaget och hamnade i diket.

– Det var en fruktansvärd upplevelse, vi kunde till slut ta oss ut genom takluckan, säger Gunilla Ersten som fick hjälp av en okänd man för att lyckas med det. Samtidigt som parets tre hundar kunde släppas ut genom bakdörren.

När hon sedan ringde 112 och fick kontakt med räddningstjänsten och mötte bärgaren och personalen från ambulansen så blev paret mycket väl omhändertagna efter skräckupplevelsen.

– Att det finns så otroliga människor i vår stressade värld var en fantastisk upplevelse, fortsätter Gunilla som aldrig kommer att glömma deras hjälpsamhet.

I går, onsdag, fick personalen belöningen för deras arbete.

I Räddningstjänstens lokaler bjöds det nämligen på ett tårtkalas, allt beställt av Gunilla Ersten, för att visa uppskattning.

Och det var det, minst sagt.

– Kul att få lite ros och uppskattning ibland, säger Gunilla Turdell samtidigt som hon skär upp den första biten av tårtan.

Mer läsning

Annons