Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dessa är nominerade till guldstjärnan

Nu är nomineringarna till Guldstjärnan 2009 är klara. Vinnarna i klasserna i årets serviceperson och årets serviceföretag kommer att utses under Härjedalens företagarfest i november.

Annons

Föreningen Fördel Jämtland och länets åtta kommuner delar varje år ut Guldstjärnan till årets serviceperson och årets serviceföretag i varje kommun. I Härjedalen sker röstningen via Härjedalens företagargrupper, turistbyråer samt från allmänheten på kommunens hemsida. Vinnarna utses av jury i samband med Härjedalens företagarfest den 12 november. Därefter hålls länsfinalen i januari 2009. Förra årets vinnare i Härjedalen var Gunilla Mårtensson, Växeln Härjedalens kommun samt ICA Funäsdalen

Här är nomineringarna till serviceperson:

Hans Persson, HP-Motor Mekonomen Bilverkstad & Preem Bensinstation, Hede.

Hans Persson har sett till att det blivit nytt liv på ”Nårsia”. Han börjar dagen med att brygga kaffe till gubbarna på ”Gubbdagis”.

Han har gjort en fin upprustning av PREEM macken samt ger alltid ett glatt och kunnigt bemötande. Inget jobb är omöjligt.

Lars-Johan Ångman, Ångmans Bärgare och Verkstad AB, Sveg.

Lars-Johan Ångman gör ett otroligt jobb i vår kommun helt i skymundan där han far fram i sin bärgningsbil och hjälper både turister och ortsbefolkning med en outtröttlig grad av servicekänsla.

Marie Hammarberg-Hansson, Flava, Funäsdalen.

En butik med det lilla extra, Marie tar alltid emot med ett glatt leende och klingande skratt. Hon har utvecklat denna lilla affär till något unikt som folk långväga känner till. God service när den är som bäst!

Elisabeth Nääs, Oltjärns Kurs & Fritid, Hede.

En arbetsmyra som alltid ställer upp, hög servicekänsla och otrolig på att ”få saker gjorda” .

Petter Bromée, Vemdalsskalets skidshop, Vemdalsskalet.

Förstklassig service, otroligt engagemang och kunnande bjuder Petter på Vemdalsskalets skidshop på. Petter ger shoppningen ett mervärde!

Här är nomineringarna till serviceföretag:

VDLN Design, Vemdalen.

VDLN design i Vemdalen drivs med hårt arbete, engagemang och en aldrig sinande motivation. Företaget står för massor av idéer och trevlig personal, allt med ett serviceinriktat tänk.

Annikas Klipperia, Vemdalen.

Annika med personal är helt fenomenala mot sina kunder. De är generösa med fika, tidningar, öppettider och annat som kan behövas för att passa kunden. Här känner man sig alltid välkommen!

Restaurang Vålkojan kafé & bar, Vemhån.

Bäst service, bäst mat, bäst glass, finaste plats, bra personal och allt detta över en lång tid. Spännande nytänk ” in the outback”.

Statoil, Sveg.

Alltid öppet och med ett leende på läpparna servar Statoil ortsbor och turister outtröttligt år efter år.

Karins sportbod, Lofsdalen.

Alltid hjälpsamma, villiga att hitta lösningar på de önskemål gästen har. Effektiva och positiva i alla möten. En glädje att gå dit.

Mer läsning

Annons