Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu en ny vd i SnoWolverine

SnoWolverine har i dag tillsatt ännu en ny vd- Staffan Ljungdahl. SnoWolverine berättar också i ett pressmeddelande att de har återfått den tidigare beslagtagna bokföringen.

Annons

Staffan Ljungdahl, tidigare ordinarie ledamot utses till ny vd i Snowolverine och bolaget kommer nu att upprätta en kontrollbalansräkning. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget. Staffan Ljungdahl efterträder Sigvard Stenström, som har varit tillförordnad vd i bolaget.

Förundersökningen mot SnoWolverine Group AB:s före detta VD och huvudägare pågår och någon ny information i denna del finns inte att tillgå, förutom att bolaget har återfått den tidigare beslagtagna bokföringen, skriver man i pressmeddelandet. Därvid kan årsbokslutet för 2009 färdigställas. Man skriver också att verksamheten vid SWG fortsätter och legotillverkningen genererar ett kassaflöde, men den tidigare planerade nyemissionen har, som tidigare aviserats, ställts in. Med anledning av detta arbetar styrelsen med en plan för den fortsatta verksamheten, som sannolikt innefattar att bolaget avyttrar tillgångar, såsom maskiner, patent och konstruktionsritningar.

"Arbetet vidtas omedelbart och styrelsen bedömer att dessa åtgärder kommer att vara vidtagna senast till den 16 april 2010", skriver bolaget.

Om kontrollbalansräkningen utvisar att bolagets eget kapital understiger hälften av det registrerade aktiekapitalet kommer styrelsen snarast möjligt härefter att kalla till en extra bolagsstämma (sk första kontrollstämma).

Mer läsning

Annons