Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Höstmarknad i Storhallen lockade fullt hus

/
  • ”Vi ska flytta och behöver bli av med lite grejer och passar därför på att sälja lite av sakerna”, säger Sara Olsson, Kvarnsjö. Här med dottern Jill.   Foto: Sandra Högman
  • Margit Nordin, Donny Olsson och Elly Eriksson funderar på att köpa Tupperware-prylar av försäljaren Mia Bäckström.
  • Anna-Britt Ejdell, Anna Hallquist och Margareta Lagén, tre av de ideella krafterna som gjorde lördagens marknad möjlig, tar en välbehövlig fikapaus utanför bygdegården  i Storhallen.

Nästa vecka inleds julen. Men först ska hösten avslutas. I lördags var det fullt hus på bygdegården i Storhallen, när byn traditionsenligt ordnade höstmarknad.

Annons

– Från början hade vi den årliga marknaden i december, men det är så mycket annat som händer då. Vi tycker att det är bättre att dra ut på det roligt i stället för att allting ska krocka i december, säger Anna Hallquist, en av de ideella krafterna som gjorde helgens marknad möjlig.

Totalt var 13 utställare från Storhallen med omnejd på plats i lördags. Besökarna erbjöds allt från grynost och tunnbrödchips till akvareller och barnkläder. En av försäljarna var Sara Olsson, Kvarnsjö.

– Vi ska flytta och behöver bli av med lite grejer och passar därför på att sälja lite av sakerna, säger Sara som bland annat erbjöd kunderna böcker, leksaker och barnkläder.

När själva handlandet var över kunde höstmarknadens besökare få sig en tallrik flötgröt eller en kopp kaffe med hembakt dopp och lyssna på dragspelsmusikern Thord Arne Wikén.

Mer läsning

Annons