Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dollarstore smygöppnade den 19:e butiken

/
  • Butikschef Daniel Nordell hälsar kunderna välkomna till Dollarstores butik nybyggda butik i Svenstavik.Foto: Sandra Högman

I dag slår Dollarstore upp portarna till sin nybyggda butik i Svenstavik. Men redan i går var det smygpremiär för lågprisföretagets 19:e butik.

Annons
I flera veckor har personalen på Dollarstore i Svenstavik arbetat hårt för att hinna ställa alla de 12 000 olika artiklarna i ordning inför dagens öppnande. Men trots allt slit var det nära att allting inte skulle bli klart till gårdagens smygpremiär.
- Det har varit lite panik här den sista veckan, erkänner Daniel Nordell, butikschef för Dollarstores Svenstaviksbutik. En halvtimme innan vi skulle öppna var fortfarande inte allt riktigt klart, men vi hann precis.
I och med etableringen i Svenstavik har Dollarstore öppnat sin 19:e butik. Men för Peter Ahlberg, Dollarstores ägare och grundare, betyder butiken i Svenstavik extra mycket. Han är själv uppvuxen i Bergs kommun och flyttade förra året företagets hemmakontor till Svenstavik eftersom han länge haft en önskan om att få "ge tillbaka" någonting till kommunen.
- Visst känns det här jätte bra, det här är en milstolpe i Dollarstores historia, säger Peter Ahlberg.

Mer läsning

Annons