Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

52 000 kronor till Cancerfonden

/
  • Foto: Sandra Högman
  • Albin Göransson, 2 år, Elin Göransson, 4 år, och Oskar Algotsson, 6 år, njöt av gott från grillen medan de väntade på att aktiviteterna skulle börja under Drömverksdagarna. Foto: Sandra Högman
  • Therés Hellström förvandlade sin sorg till kreativitet och arrangerade upplevelsehelgen Drömverksdagarna i Skålan. Foto: Sandra Högman

Annons
Therés Hellström lyckades tillsammans med Skålanborna samla in nästan 52 000 kronor under Drömverksdagarna, som arrangerades i byn i mitten av september. Pengarna går oavkortat till Cancerfonden.
- Jag är jättenöjd. Allra gladast är jag över den goda stämning det var under de båda dagarna. Alla var så hjärtligt glada och verkade ha trevligt, säger Therés Hellström.
Nu har planerna på att göra en favorit i repris börjat ta form. På måndag ska Therés Hellström träffa byborna i Skålan för att summera årets Drömverksdagar och prata om hur arrangemanget ska utvecklas i framtiden.
- Det skulle vara roligt att få göra om det här. Kanske kan man samla in pengar till någon annan organisation, säger Therés Hellström.

Mer läsning

Annons