Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utomhusbio i VM-arenan blev succé

/
  • Det var häftiga kontraster mellan kvällskidåkningen i backen och det som utspelade sig på filmduken i filmen En gång i Phuket. Filmen förhandsvisades inför fullsatta läktare i fredags i Åres VM-arena. Enligt Skistar var det över 800 besökare.

Den första biovisningen utomhus i Åres nationalarena blev en succé. Det var så fullsatt på läktarna att folk inte ens frös.

Annons

Det var i fredags kväll som Skistar i samarbete med Nordisk Film, Stella Nova Film och Telia bjöd på gratis utomhusbio i nationalarenen i Åre. Filmen var ”En gång i Phuket”, en romantisk komedi med Peter Magnusson och Susanne Thorson och eftersom det var förhandsvisning – filmen har premiär den 3 februari – var båda huvudrollsinnehavarna på plats.

Folk hade uppmanats klä sig varmt och ta med filtar, men det tycks inte ha haft någon avskräckande effekt på publiken. Tvärtom, folk satt så packade på läktarna att bara det höll dem varma. Skistars informationschef Linda Wasell uppskattar att det var mer än 800 personer i arenan.

Efteråt blev det spontana applåder. Många besökare LT talade med tyckte det var ett kul och ovanligt initiativ. Filmen var bra, det var inga problem med ljudet och den upplysta backen med kvällsskidåkare i bakgrunden bildade en spännande kontrast.

Peter Magnusson och Susanne Thorson var positivt överraskade över att så många trotsade kylan för att se deras film.

– Vilken härlig kväll! För oss var det verkligen en upplevelse att se filmen i den här miljön, sade de.

Mer läsning

Annons