Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnor drog till Åresjöns is

/
  • Bronsparet i teveprogrammet Stjärnor på is, simmaren Lars Frölander och Gabrielle Sobin, imponerade mest på isen.
Foto: Elisabet Rydell-Janson
  • Markus Fagervall sjöng tre låtar, till de yngre tjejernas stora förtjusning.
  • Bronsparet i teveprogrammet Stjärnor på is, simmaren Lars Frölander och Gabrielle Sobin, imponerade mest på isen.
Foto: Elisabet Rydell-Janson
  • Isstjärnorna Markus Fagervall, Lars Frölander, Gabrielle Sobin och Johanna Götesson assisterade vid prisutdelningen och hyllade segrarna i istravet.
  • Pocke Nilsson, en jättenöjd istravsgeneral, konstaterade att publiken var större än vanligt, cirka 2500 personer kom.

Tusentals kom för att se hästarna trava och tevestjärnorna piruetta på Åresjöns is i går. Trots isiga vindar var det riktig folkfeststämning.

Annons

Istravsgeneral Pocke Nilsson, tillbaka på isen efter fjolårets uppehåll, var jättenöjd.

– Det är mycket mer folk än vanligt, jag uppskattar att det är omkring 2500 personer här, sade Pocke Nilsson, som dock inte visste vad som drog mest, travstjärnorna och deras hästar eller stjärnorna från teveprogrammet Stjärnor på is, med Idolpopstjärnan Markus Fagervall i spetsen.

Klart är att folk fortsatte strömma in till Åre långt efter att travtävlingen börjat och det var väldigt många unga tjejer i publiken.

Isstjärnorna skulle egentligen ha uppträtt inomhus i Holiday Club, men den beställda plastisen blev helt fel och arrangemanget fick istället flyttas ut på riktig is, på en uppspolad isplätt intill travbanan. Och tur var väl det för där inne hade det blivit väldigt trångt. Utomhus blåste isiga vindar.

– Det är första gången jag spelar i minusgrader, sade Fagervall, vars unga publik jublade så fort han visade sig, klickade med sina kameramobiler och köade för autografer.

Men om Markus glänste på scenen så var det bronsparet från teveprogrammet, tävlingssimmare Lars Frölander och Gabrielle Sobin som visade framfötterna på isen. De var faktiskt överlägsna.

Mer läsning

Annons