Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Plastikklinik öppnar i länet

Främst turister, men även bofasta Årebor, kan få chansen att fixa till sig när en privat klinik för plastikkirurgi, Estaviakliniken i Uppsala, öppnar filial i Åre till våren.

Annons

Ägarna bakom kliniken, läkarna Marianne Beausang-Linder och Jan Linder, har hyrt lokaler i Årekompaniet och förbereder för öppning där i vår. På repertoaren står bland annat hängande ögonlock och ansiktslyft men även större ingrepp som bröstförstoring och andra typer av skönhetsoperationer.

Ägarna anser att en turistort som Åre är ett bra ställe att utvidga på.

– Under sin semester har man ofta möjlighet att tänka lite mer på sig själv, säger Marianne Beausang Linder till Radio Jämtland.

Hon tillägger att det finns många plastikkirurgiska ingrepp man kan göra även under en skidsemester, och ändå vara tillbaka i skidbacken redan nästa dag.

Enligt den egna hemsidan är Estaviakliniken ”störst på privat plastikkirurgi norr om Stockholm och erbjuder i princip alla former av plastikkirurgi som kan genomföras i dagkirurgisk verksamhet”.

Nu på lördag ska kliniken ha ett informationsmöte om den planerade verksamheten i Åre på hotell Copperhilll Mountain Lodge.

Mer läsning

Annons