Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny hotelldirektör på Copperhill

/

Copperhill Mountain Lodges nyblivna ägare har utsett Pernilla Gravenfors till ny hotelldirektör på det femstjärniga designhotellet på Förberget i Årebjörnen.

Annons

Pernilla Gravenfors kommer senast från spahotellet Comwell Aspenäs utanför Göteborg där hon har varit VD sedan 2007. Tidigare har hon varit hotellchef på Varbergs kurort Hotell och Spa och Loka Brunn Hotell och Spa.
Enligt Daniel Stenbäck, som är koncerndirektör inom Choice Hotels Scandinavia, är hon som klippt och skuren för jobbet.
Han kallar henne ”en äkta Copperhillare”.
– Hon har gedigen erfarenhet från hotell och spa samt en passion för extrema utomhusaktiviteter, som till exempel triathlon, säger Stenbäck i ett pressmeddelande.
Det var i augusti som norske hotellmagnaten Petter Stordalen genom sitt bolag Choice Hotels Scandinavia köpte Copperhillhotellet och förre ägarens, avlidne Frans Scholtes, privata villa strax intill för sammanlagt 200 miljoner kronor. Byggkostnaderna för de båda objekten hade gått på strax under 800 miljoner kronor.
Planerna är att öppna hotellet i början av december och rekrytering av ny personal är igång. 
Pernilla Gravenfors ser fram emot sitt nya jobb:
- Det kommer att bli väldigt spännande att jobba med en så exklusiv vinterdestination. Copperhill Mountain Lodge är ett hotell utöver det vanliga och en dröm att få leda och utveckla. Jag älskar skidåkning, men jag ser också fram emot möjligheterna under resten av året, säger hon i pressmeddelandet.

Mer läsning

Annons