Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årebon om nya appen: "Det är bra att få lokala nyheter rakt i handen"

/
  • Ulrika Forslöv klickar runt på LT:s nya app och klickar in på nästan alla nyheter hon får som notis.
  • Ulrika Forslöv tycker att det är bra att hon kan gå in och enkelt se Årenyheterna.

Det har knappt gått en vecka sedan Länstidningens nya app lanserades och en som gillar appen är Ulrika Forslöv från Åre. "Det är bra att kunna få lokala nyheter rätt i handen" säger hon.

Annons

Det Ulrika Forslöv gillar är att hon snabbt enkelt kan gå ni och kolla när det kommer notiser utan att hon hela tiden själv ska behöva gå in och kolla i appen.

– Jag är väl kanske inte en sådan van appanvändare och då är det bra att jag får notiser rätt i handen, säger hon.

Läs även: Nu släpps LT:s nya app – med superlokala pushar

Ulrika Forslöv har ställt in appen på Åre för att hon ska kunna få så kallade pushnotiser från Åreområdet för att hon snabbt ska kunna veta vad som händer i området. Hon går inte in så ofta och läser i appen och därför tycker hon att det är bra att få notiserna, som hon heller inte tycker är för många.

– Får man för många som till exempel från Aftonbladet tar man ju till slut bort den. På LT:s app är det inte det så jag läser alla, berättar hon.

Läs även: Så gör du för att få pushnotiser till din telefon

Det Ulrika är mest intresserad av att läsa är nyheter som rör Åre och därför brukar hon gå in på Åre fliken under nyheterna, där hon bland annat kan läsa dagens väder på orten. Men det finns saker hon tycker skulle kunna utvecklas i appen.

– Jag skulle vilja få notiser på alla Årenyheter. Förra helgen hade vi till exempel skidframgångar i Vemdalen och det skulle jag ha velat få en notis på så man får se när Åreåkarna gör bra resultat, säger hon.

Har du synpunkter på appen, gå då in på Facebooksidan "Mittmedias nya appar- förslag och feedback" och berätta vad du tycker är bra eller kan utvecklas.

Om du inte redan har LT:s nya app för Iphone och Android:

Klicka här för att ladda hem för Iphone

Klicka här för att ladda hem för Android

Mer läsning

Annons