Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jämtland läser! I dag: Pär Löfstrand, Östersund

Var läser du? 

Förutom kommunala handlingar och artiklar samt facklitteratur inom psykologins område läser jag en hel del skönlitteratur. Jag har fallit pladask för Haruki Murakami och Paul Austers böcker. De öppnar nya världar och ställer frågor om livet samt sätter fart på fantasin.

I vilken form läser du? 

Mest läser jag böcker från biblioteket och ibland köper jag någon bok som jag verkligen vill ha kvar. Jag brukar även lyssna på deckare genom bibliotekets suveräna e-tjänst.

Ditt bästa boktips?

"Fågeln som vrider upp världen" av Haruki Murakami.

En fantastisk berättelse som behandlar såväl samhällsfrågor som jämställdhet och politik men även djupa tänkvärda frågeställningar på individuell nivå om vad som egentligen är verklighet. Den ställer även krav på fantasin och påminner faktiskt en hel del om en David Lynch film fast i extended version. Murakami går aldrig att förutsäga, varje blad öppnar en nyvärld att försvinna i.

Surfar du mobilt? Gå in på ltz.se/kulturnoje/jamtlandlaser