Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag vill inte ha kort

Jag vill inte ha något kontokort, men jag får med jämna mellanrum brev från Swedbank med "erbjudande" att få ett Mastercard med hög kredit.

När jag aldrig svarar tycker jag de borde fatta att jag inte vill ha. Har redan tidigare bankkort med kopplat Mastercard och en mindre kortkredit som jag inte har någon skuld på. Men för att kunna betala köp via internet med e-kort så måste man ha antingen Mastercard eller Visa.

Tycker det pratas om att folk har för mycket skulder och att de ska betala av men banker och andra gör allt för att få folk att sätta sig ännu mer i skuld. Skulle jag vara absolut tvungen att göra det så skaffar jag kort när det behövs.

Till och med min fackförening har ingått ett avtal om kort som man erbjuder medlemmarna och lika med dem, ett ständigt upprepat tjatande om att skaffa kortet. Blir så less

Snart skuldfri

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel