Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag röstar på Sverigedemokraterna

Alla politiska partier vill behålla tillverkningen av Volvo och Saab i Sverige, men de rödgröna kommer att göra det ekonomiskt omöjligt att köra dessa bilar. De vill höja bränslepriset med runt 50 öre litern.

Men det är bara ett steg! Miljöpartiet har uttryckligen sagt att de vill höja priset med en krona per liter varje år. Utöver det tillkommer moms på 25 procent, plus den årliga indexhöjningen.Sedan vill de tullbelägga vägar, införa bilfria zoner i städerna, minska antalet P-platser och chockhöja P-avgifterna.

Som ”tröst” höjer de reseavdraget för arbetsresor. Pensionärer har ingen nytta alls av detta löfte.

Nej, de vill ekonomiskt svälta ut bilismen i Sverige. Att införa en kilometerskatt för lastbilstransporter innebär att alla i slutänden får betala ökade kostnader och åkerier och skogsnäringen slås ut.

Är det sedan sant att Centern vill höja bensinpriset med en krona, finns det bara ett parti som vill arbeta för att pensionärer och låginkomsttagare inte ska bli isolerade, utan till exempel kunna åka på bilsemester. Så i år får Sverigedemokraterna min röst. Alternativa bilbränslen är bra, men där är vi inte ännu.

Röstar SD i år

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel