Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ishallen ingen rimlig arbetsplats

Annons
Svar: Jag vet inte när Sanna Palomaa ramlade in i den här debatten. Men uppenbarligen har hon missat åtminstone de första 19 åren!
Med Palomaas sätt att resonera kommer vi inte att få någon lösning av den här frågan inom rimlig tid, det är nämligen så här ishallsfrågan har skötts sedan gamla Z-kupolen brändes ner i maj 1989.
Att tonläget just nu skärpts beror på att jag, och många med mig, har tröttnat på kommunens sätt att hantera ishallsfrågan.
Det är faktiskt ett krav att kommunen utser någon som driver frågan ända in i mål inom en snar framtid, åtminstone att det finns en lösning den dag yrkesinspektionen gör ett besök i Z-hallen och stänger den med rediga plank och sjutumsspik! Det kan vara redan i morgon.
Det är inte rimligt att aktiva och folk som har sin arbetsplats i den nuvarande ishallen ska behöva bedriva en daglig kamp mot råttor och mögel.
Om Sanna Palomaa har svårt att förlika sig med att media driver opinion i olika frågor (det hon kallar partsinlagor) måste hon ha väldigt grumliga kunskaper om vår roll.
I varje fall verkar hon inte leva i 2000-talet.
Agne Svärd
f.d sportchef som följt debatten om ishallen på nära håll ända sedan den majdag 1989 när Z-kupolen ödelades vid en anlagd brand.

Mer läsning

Annons