Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Iron man 2

(Sega)

Ålder: 16

Format: Multi

Genre: Action

Ytterst få superhjältar har klarat resan från seriemagasin till film till dataspel med värdigheten i behåll men sällan har någon fallit så hårt och tungt och definitivt som järnmannen gör i "Iron Man 2".

Spelet bygger på filmen som nyligen hade premiär på bio och skulle kunna användas som ett avskräckande exempel på hur illa det kan gå i licensdjungeln.

Det innehåller allt som det förväntas innehålla av fighting och skjutande och mellansekvenser som ska ta handlingen vidare och så vidare men ingenting av det drar in dig i spelet.

Halvdåliga kontroller och tvivelaktig grafik gör inte saken bättre.

Iron man 2 är ett spel utan själ, skapat av utvecklare som pliktskyldigt uppfyllt ett kontrakt och levererat något som ingen kan vara nöjd med.

Till sist: studion som byggt spelet lär för övrigt inte finnas kvar längre. Om Iron Man finns i verkligheten kan det vara han som utplånat den.