Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IOGT-NTO

IOGT-NTO-föreningen 655 Norrskenet i Strömsund har haft årsmöte i sina lokaler på Ängsgatan. Årsmötet besöktes också av vice ordförande i distriktsstyrelsen Thelma Olsson Bylin och utvecklingskonsulenten för Jämtland och Västernorrland, Hans-Olof "Hansa" Andersson. De lämnade en bra information om vad som är på gång i distrikt och förbund.

Verksamhetsberättelsen redovisar en blandning av både utåtriktad och intern verksamhet under det gångna året, med studieverksamheten som den fasta grunden.

Två utställningar har visats på biblioteket: från Brännvinsdraken till Vit februari, en affischutställning, och Världens baksmälla, om alkoholen som hinder för utveckling.

En ny arbetsplan antogs med fortsatt satsning på arkivforskning, studieverksamhet och medlemsvärvning.

Styrelsen omvaldes i sin helhet. Ordförande Gunnel Backlund, kassör Maj-Britt Sandström och ledamöter Hedvig Eriksson, Lea Jonsson och Marianne Näslund. Revisorer blev Kjell Wiik och Kurt Jonasson.

Norrskenet har nu ett 40-tal medlemmar.

Gunnel Backlund