Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Invandringen är ett stort experiment på alla sätt

Hur ser det ut i Sverige i dag? Alla myndigheter går på knäna på grund av personalnedskärningar, finns inte en myndighet om hinner med sitt jobb, ärenden läggs på hög och personalen mår dåligt, landstingen dras med gigantiska underskott, i skola och förskola finns inte nog med personal för att bedriva en bra undervisning där barn känner sig sedda och trygga.

Trots detta anser sju av våra riksdagspartier att vi har råd med en betydligt generösare invandrar/flyktingmottagning än resten av EU! Man kan inte heller bara se till det rent ekonomiska, då kulturella skillnader sitter i hjärtat på människor och gör att man helst grupperar sig med sina landsmän, vad får det för följder för vårt land? Det är ett stort experiment på alla sätt, har man gjort någon risk och konsekvensanalys av vad det innebär med så stor invandring på lite längre sikt? Kommer muslimer i landet att bilda politiska partier, det borde väl vara troligt då de kanske inte känner sig representerade av dagens partier, vad kommer det innebära? Ja jag har många funderingar som inte delas av våra politiker eller journalister runt om i landet, jag är nästan ensam med min oro. Trots detta verkar största bryderiet i valrörelsen handla om att man är förvånad och chockad över att 10 procent av Sveriges befolkning är tveksamma till denna invandring/flyktingspolitik och kan tänka sig rösta på Sverigedemokraterna! Man borde vara mer förvånad över att 90 procent av Sveriges befolkning är med på detta och inte har något att invända.