Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Invånarna står för notan

Tisdag den 10 december var det åter dags för bjudmiddag som enligt uppgift regisserades av kommunalrådet Gudrun Hansson med sällskap. Samarbetet med Irkutsk fortsätter utan att ha medborgarnas godkännande. Sedan 1998 har liknande verksamhet pågått utan att man på något vis kunnat redovisa en enda utveckling för Strömsunds Kommun.

Kostnaden totalt har aldrig redovisats, den uppgår vid det här laget till stora belopp med ett antal nollor bakom. Dessa pengar skulle (RD) hellre se komma äldrevård och skola tillgodo.

Man anordnar dessa samkväm i det dolda så att inget får veta något. Gudrun Hanson gick efter valet ut och lovade 600 nya arbeten, ett löfte som inte har infriats. Jag har tidigare skrivit om hennes vardag som består av Facebook istället för att arbeta med problem inom kommunen, dålig arbetsmiljö, osakliga avskedanden, ökande underskott i verksamheterna.

Det sägs att kommunen inte har skulder. Börja med att införa demokrati och redovisa öppet kostnader för konsulter och projekt samt kostnad för invandring. Riv kodlåsen och låt väljarna komma på besök utan att behöva tid och tillstånd för att besöka kommunalråd och tjänstemän.

Göran Edman (RD)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel